При алергії допоможе перловка

Вживання перлової каші може принести помітне полегшення при загостренні алергічних реакцій

У перловці містяться природні антибактеріальні речовини: з залишилася після замочування ячменю води було виділено речовину з антибіотичну дію - гордецін, застосовуваний для лікування грибкових уражень шкіри.

Відвар перловки має лікувальні властивості, наприклад, пом'якшувальною, обволікаючим, спазмолітичну, протизапальну, сечогінну ефектом. За допомогою ячменю лікували захворювання молочних залоз, позбувалися запорів і ожиріння, кашлю та застудних захворювань.

Перлова крупа - це очищені і відшліфовані цілісні ячмінні зерна.
Ця каша багата амінокислотами. Наприклад, в ній міститься лізин, який бере участь у виробленні колагену, що уповільнює поява зморшок і зберігає шкіру пружною і гладкою, а також вітамінами і мікроелементами, наприклад, в ній багато калію, кальцію, заліза, присутній також мідь, марганець, цинк, молібден, нікель, кобальт, стронцій, хром, йод, бром, фосфор. Набір вітамінів теж вражає. Як і вівсянка, перловка багата вітамінами групи В, а також вітамінами А, D, Е, РР


Джерело: edinstvennaya.ua

Інші матеріали:
5 фактів в захист кави 5 фактів про статеві інфекції 10 «не можна» для потенційного алергіка Поправляєшся? Поповни свій ферментний рахунок Самий корисний сніданок - вуглеводний